sponsorere.jpg

Vil du sponsorere REVYEN?

Hvordan?

Det er en stor opgave, og økonomisk omfattende at stable et godt show på benene. REVYEN søger derfor hvert år penge fra store og små, nationale og lokale virksomheder for at kunne gennemføre årets forestilling. Der er flere måder at støtte på, enten ved økonomisk støtte, eller med materialer og råvarer til brug ved kostumer, scene, rekvisitter og forplejning.

Men hvad får du ud af det?

Der er mellem 50 og 100 er landets kommende læger og kiropraktorer med til at lave revyen. Disse mennesker får alle indgående kendskab til hver sponser vi har et samarbejde med.

Derudover kommer der hvert år 1500 tilskuere og ser forestillingen, som alle er en mulig del af lige netop din virksomheds målgruppe. Derudover når vores plakater og flyers ud til endnu flere mennesker hvert eneste år. 

Alle sponsorer kommer til at fremgå af hjemmesiden og bliver præsenteret i det program vi sælger til studievenlige priser under forestillingerne. Derudover kommer alle sponsorer også til at rotere på projektor i pausen samt før og efter forestillingerne. 

Alle sponsorer, der donerer mere end 2000 kr. får oveni hatten mulighed for at komme med på plakater og flyers og når dermed en endnu bredere eksponering. 

Alternativt kan man købe annonceplads i programmet – for annoncestørrelser og priser se denne oversigt.

sponsor.jpg
arbejde.jpg
 

Det lyder fedt! Men hvordan gør jeg?

Kontakt os enten via mail på medicinogbiomekanikrevyen@gmail.com for at få en snak om hvordan din virksomhed kan blive involveret i dette fantastiske projekt.

 

 
Spar-Nord-Bank-Logo.jpg

Vil du gerne hjælpe os med fundraising uden selv at bruge en krone?

Så book et uforpligtende møde hos SparNord. Ikke nok med at du støtter Revyen med 500,-, men du får også muligheden for at få styr på økonomien.

 

Alt du skal gøre er at booke et møde gennem dette link.

 
MUNKSGAARD LOGO 2500 kr. .jpg
FNKS 500 kr .jpg
SDU_BLACK_RGB.png
 
Tuborgfondet-Logotype-Black-RGB.png
Europcar_logo_RGB_web.jpg
 
NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB.png
 
logo BERNINA.png
 
studenterhusetlogo.png
 
sparnord.gif
 
 
Skærmbillede 2018-04-22 kl. 22.09.50.png
 
LB Ann Studernde 120x180 mm.til tryk u_skærem-001.jpg
dagensmedicinlogo.jpg
medikom_annonce 5000 kr-page-001.jpg
dats-logo-2016.jpg
 
Logo Miljoe-bo.jpg

Foto af: Finn Andersen & Jesper Flindt